Asiakkaamme kertovat…


Metsäretkistä

We are so grateful with you. Thank you very much for all. We are recommending Kultturipalvelu Kaiku, of course 🙂  Thanks, because of you we will remember allways Finland with love. :)”

” Lämpimästi kiitoksia Teille vierailusta Metikössämme….vierailunne on poikinut hyvin ”väriä” arkeemme näin jälkikäteenkin. ”Löysimme”  Varpun ja Naavan jättämän kirjeen linnunpesästä halkokatoksestamme Metikössä vieraillessa, ja kirjoitimme heille takaisin. Varpu ja Naava oli kirjoittanut kirjeeseensä tehtäviä joita suoritimme Metikössä. Meillä ollut siis IHAN luksusta!!” (metsätontut, Virve ja Jari, seikkailu lapsiryhmän kanssa)

”En tiennytkään, että metsässä on tämmöinen lumo!”

 


Tapahtumista ja juhlista:

”…Tavoitteena oli saada aikaan jotain aivan uutta makuelämyksistä mieleenpainuviin kokemuksiin….  Niirasilla on oiva taito käyttää kaikkea tätä toteutuksissaan.  Heillä on silmää ja korvaa havainnointiin, ideointiin sekä sydäntä työhönsä.  Rohkeus ja täydellisyyteen pyrkimys sekä myös riskinotto ovat toiminnan kulmakiviä.”

”… vieraat viihtyivät hyvin. Suuret kiitokset teille sydämellisestä vastaanotosta ja kodikkaasta tunnelmasta!”

” Oli sitten kyllä niin viimeisen päälle hieno juhla kokonaisuudessaan. Oli hieno oivallus viettää juhla tasamaalla, kun monet liikkuvat niin vaikeasti. Nyt saivat kahvinsa sille istuinsijalle, eikä tarvinnut enää siirtyä minnekään. Myös tuolit kunniamerkkien saajille oli hienosti huomattu. Pidin kaikesta ohjelmasta kovasti ja ne limittyivät vaihtelevaisuudessaan hyvin. Juhlamieltä syntyi jo eteisaulassa musiikista ja pöytien kauneus tuskin jäi keneltäkään huomaamatta. Monta hyvää ideaa kauniina kokonaisuutena.  Onnittelut hienosta työstä!”

”Kiitämme morsiusparin puolesta lämpimästi teitä kauniisti järjestetystä tilaisuudesta! Olimme hyvin tyytyväisiä!”

” Kiitos Virve ja ja Jari!!!! Ei olisi tullut mitään ilman teitä, helevatan hienoa.”

”Eihän näistä kisoista olisi tullut mitään, jos ette olisi olleet järjestämässä… Seuraavalla järjestäjällä on mieletön tehtävä että yltää edes samaan. Kiitos ja nähdään!”

”Kiitos tämän päiväisestä, hieno ohjelmanumero kun säestitte ja lauloitte meidän kanssa sekä oli mielenkiintoisia tarinoita. Tunnelma oli leppoisa ja ruoka hyvää. Porukka viihtyi.”

 


Kunnallisista kulttuuripalveluista:

” Minä myönnän, että kun ensimmäisen kerran kuulin siitä (kulttuuritoimen ulkoistuksesta), olin skeptinen.  Ajatuksena pyöri päässä, että vieläkö tämäkin sektori yksityistetään ja annetaan markkinavoimien haltuun.  Nyt seitsemän vuoden kokemuksella voin huoleta kääntää takkini ja todeta, että kokeilu on ollut onni luumäkeläisille yhdistyksille ja luumäkeläisille.  Ei tarvitse kuin vilkaista esimerkiksi tämän kesän tapahtumakalenteria niin uskoo, että niin yhdistykset kuin Kulttuuri Kaiku ovat tehneet uskomattoman työn luumäkeläisten kulttuurinälän täyttämiseksi.  Ihmisistä ja yhteistyöstä tämä kaikki kumpuaa.”