CreativeKaiku, Virve ja Jari

CreativeKaiku Ky (aiemmin Kulttuuripalvelu Kaiku Ky, perustettu kesällä 1999) on kulttuuri-, ohjelma-, tapahtuma- ja luontopalveluja tarjoava pitkän linjan toimija.  Yritysidean pohjana olivat pitkä kokemus kulttuurialan tehtävistä, rakkaus luontoon sekä intohimo, uteliaisuus ja innostus kehittää ja tarjota uusia kokemuksia. CreativeKaiku Ky on vuosien saatossa tuottanut mm. lasten tv-ohjelmia Yleisradion lastenohjelmille, kunnallisia kulttuuripalveluja mm. Ruokolahden ja Luumäen kunnille sekä kehittänyt erilaisia uusia toimintamalleja ja ohjelmapalveluja niin luontomatkailuun kuin eri kohteisiinkin liittyen.

Koko toimintamme ajan olemme myös itse esiintyneet ja välittäneet esiintyjiä tapahtumien ja juhlien tarpeisiin. Yhteistyöllä eri toimijoiden kanssa ja laajalla verkostolla varmistamme palvelujen korkean laadun ja huolellisen työn. Yrityksemme kotipaikka on Etelä-Karjalassa ja toteutamme palveluita paitsi alueellamme myös ympäri Suomea.

Yrityksen sekä henkilökohtaisista referensseistämme näet otoksen siitä, missä kaikessa olemme olleet mukana.

JA KEITÄ ME OLEMME?

CreativeKaiku on perheyritys, jossa ”vetureina” toimivat Virve ja Jari Niiranen. Mukana toiminnassa on tarpeen ja tilanteen tai tapahtuman vaatimusten mukaan muita työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Yhteistä meille on se, että toiminta toteutetaan täydellä sydämellä, laadukkaasti ja suurella intohimolla sekä positiivisella asenteella yhteistyökumppanit ja asiakkaat huomioon ottaen.  Yhdessä muodostamme rautaisen tiimin!

VIRVE

kulttuurialan ammattilainen ja moniottelija, käsikirjoittaja, koordinoija, suunnittelija ja toteuttaja, jolle mikään idea ei ole vieras.  Yrityksen taiteellinen moottori. Tunnetaan myös metsätonttu Varpuna.

JARI

idearikas ”askaroija”, joka keksii vastaukset melkein mihin tahansa kysymyksiin ja ongelmiin, olivatpa ne sitten teknisiä tai järjestelyissä huomioitavia. Luovien ratkaisujen MacGyver. Tunnetaan myös metsätonttu Naavana.