Tyky-päivät ja tiimipalaverit

Kysy meiltä ohjelmaa yrityksesi henkilökunnalle tai asiakkaille tai tule vaikka tiimisi kanssa pitämään kokousta tunnelmalliseen tupaan. Tuvasta löytyy videotykki ja valkokangas. Talon vuokra kokouksissa ja palavereissa on 25 € / tunti.

Tykyohjelmiksi sopivat metsäretkiemme ja vaikkapa opastettujen kierrosten lisäksi esimerkiksi seuraavat (esimerkit toteutetaan muun varauksen, kuten ruokailu- tai kahvivarausten, yhteydessä): 

  • Taukojumppa. Pelataan erilaisia perinteisiä ja vähän uudempiakin pelejä aina hevosenkengän heitosta paaviin, hinta alkaen 50 € / ryhmä tarvikkeista riippuen. (Minimihinta 50 € TAI 5-10 € / henk., jos yli 10 osallistujaa)
  • Väännetään rautalangasta. Tehdään valinnaisesti erilaisia käsitöitä; taotaan, huovutetaan, tehdään risuista, valmistetaan jalkakylpysuoloja tms., hinnat alkaen 100 € / ryhmä TAI 10-20 € / henkilö, jos yli 10 osallistujaa (taonta, neulahuovutus, pienet ja yksinkertaiset tuohityöt).  Hinnat muille käsitöille,( esimerkiksi risutyöt ja kylpysuolojen valmistus ym.) 250-500 € / ryhmä TAI 25-50 € / henkilö, jos yli 10 osallistujaa.

Ruokailut ja kahvitarjoilut järjestyvät myös kätevästi Kahvila Kaikussa.  Katso vaihtoehtoja tai pyydä tarjous!  Esimerkiksi kahvitarjoilu suolaisen ja makean leivonnaisen kanssa on 6 – 12 € / henkilö leivonnaisista riippuen.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja tee varaus!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!