Tapahtumia ja ohjelmaa ryhmille

Kahvila Kaiku, Ruokolahden ulkomuseoalue ja kirkonmäki on kokonaisuutena oivallinen kohde ryhmien vierailulle.  Tutustumista, nähtävää ja koettavaa riittää, kahvilassa maistuvat maittavat leivonnaiset tai vaikkapa kokonainen pitopöytä erikseen tilattuna.

Kahvila Kaikun tunnelmallisessa tuvassa on hyvä levähtää ja nauttia tarjoiluista ryhmämatkoilla ja retkillä.  Ryhmien kahvitarjoiluista toivomme saavamme varaukset etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä.  Ruokatarjoilu järjestyy myös etukäteistilauksella.  Valmiiden ruokailuvaihtoehtojen lisäksi voit pyytää tarjousta toiveittesi mukaan.

Kysy myös opastettuja kierroksia Ruokolahden kirkonmäellä ja ulkomuseoalueella Ruokolahden Eukon ja Äijän johdolla tai muuta lisäohjelmaa!

Ulkomuseoalueella ja Kahvila Kaikussa järjestetään monenlaisia tapahtumia. Tapahtumakalenteristamme näet, milloin esimerkiksi järjestetään yhteislauluiltoja, perinteisiä markkinoita ynnä muita tilaisuuksia.  Yhteislaulutilaisuuksia ja muutakin ohjelmaa järjestyy ryhmällesi myös erikseen tilattuna.  Ota siis yhteyttä, jutellaan lisää ja tehdään teidän ryhmällenne oikein mukava retkipäivä!

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tee varaus!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!