Possupottia ja muita herkkuja

Tilauksesta järjestyy ryhmille myös pitoruokailu karjalaiseen tapaan tai haluamallasi menúlla.  Esimerkiksi nimikkoruokaamme POSSUPOTTIA kannattaa ehdottomasti tulla maistelemaan.  Tupaan mahtuu sujuvasti 45-50 henkilöä ruokailemaan, joten esimerkiksi linja-autollinen retkeilijöitä mahtuu hyvin vieraaksemme.  Kaikki raaka-aineet ovat lähialueella tuotettua tai luonnosta kerättyä ja ruoka on itse valmistettua.

Kaikun Possupotti, herkullinen nimikkoruokamme, sisältää:

hyvin haudutettua possua, uunijuureksia (peruna, porkkana, lanttu, punasipuli), puolukkasurvosta, suolakurkkuja, itse leivottua rieskaa ja ruisleipää, possun haudutuslientä leipien dippaamiseen, juomina kotikalja ja vesi, jälkiruuaksi suussa sulava mustikkakukko kermavaahdon kera.  Hinta 35 € / henkilö (sis. alv.), minimiryhmä 15 henkilöä. Tilaukset ja varaukset viimeistään viikkoa ennen aiottua tilaisuutta.

Meiltä saa tilattua toiveidensa mukaan myös muita perinteisiä suomalaisia ruokia, kuten karjalaisen pitopöydän herkkuineen, keittoruokia tai kalaa eri muodoissaan tai vaikkapa riistakäristystä, joka sisältää esimerkiksi hirven lihaa.  Myös kasvis- sekä vegaanisia annnoksia löytyy tarvittaessa ja erikseen tilattaessa.

KYSY MYÖS MUITA RUOKIA MAITTAVALTA MENÚLTAMME!

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tee varaus!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!