Oliko se leijona?

Kesän 1992 kuumin puheenaihe Ruokolahdella ja koko Suomessa sekä myös maan rajojen ulkopuolella oli Ruokolahden saloilla nähty naarasleijona, joka sai nimekseen Elvi.  Ensimmäisen havainnon teki metsätyönjohtaja Martti Auvinen, joka oli tekemässä taimikon leimausarviota.   Elvi-leijonaa jahdattiin tuona helteisenä kesänä ympäri pitäjää, mutta sen tarina säilyi mysteerinä ja on vielä tänäkin päivänä ihmisten mielikuvitusta ja kiinnostusta kutkuttava.  Mistä leijona tuli, mihin se katosi, miksei siitä ole kuvia, oliko se leijona?

Lähde retkelle  Ruokolahden leijonan jalanjäljille!  Kierretään yhdessä kohteita, joissa leijona tai sen jälkiä havaittiin. Retkellä kuulet paljon sellaista asiaa, mitä ei leijonan tarinasta ole julkisuudessa koskaan kerrottu ja kuka tietää, ehkä sinulle selviää, oliko leijona lopultakin totta vai tarua. 

Retken kesto 2-3 tuntia.

Toteutusajankohdat: kevät, kesä, syksy.

Huom: osallistujilla oltava oma säänmukainen vaatetus ja jalkineet. 

Ryhmäkoko max 50 henk. (ryhmällä oma linja-auto, kuljetus tilataan erikseen tarvittaessa). Soveltuu kaiken ikäisille.

Lähtöpaikka:  Retkelle lähdetään Kahvila Kaikusta (Rasilantie 1, 56100 Ruokolahti).  Eri tilauksesta noudamme osallistujat esimerkiksi majoituskohteesta.  Kuljetus ei sisälly retken hintaan.  Kuljetus varataan tarvittaessa erikseen tilattuna.

Erilliseen hintaan retkeen liitettävissä kahvitarjoilu leivonnaisineen tai ruokailu Kahvila Kaikussa tai vaihtoehtoisesti nuotioruokailu tai erittäin upea lounas keskellä luontoa.  Katso vaihtoehtoja kahvilasta tai nuotioruokailusta tai pyydä tarjous!

Kysy lisää, tee varaus tai pyydä tarjous!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!