Tervetuloa luonnon rauhaan, keskelle ei mitään!

NATURE SAIMAA –luontoretkillä ja –seikkailuissa pääset tutustumaan mystiseenkin metsään, kauniiseen järviluontoon, soiden elämään… kuulet tarinoita menneistä ajoista, luonnon ihmeistä ja nykypäivästä ja saat opastusta luonnossa liikkumiseen.  Pelkästään kotipaikkakunnallamme Ruokolahdella on Saimaan rannan lisäksi yli 500 järveä ja lampea, korpea sekä koskematonta suota ja luontoa, joten retkeilymahdollisuuksia on yllin kyllin!

Luontoa löytyy myös läheltä, joten aina ei ole tarvis vaeltaa kauimmaiseen korpeen tutustuakseen luonnon monimuotoisuuteen. Mahdollisuuksia on aina parin tunnin pienestä luontopiipahduksesta yön yli retkiin, nuotiolla nautittavine eväineen tai vaikkapa kunnon juhla-aterioineen!  Tutustu esimerkkiohjelmiin ja pyydä tarjous!  Räätälöimme mieluusti myös juuri Sinulle ja ryhmällesi sopivan, tunnelmallisen retken!

Luontoretkillämme ei käytetä motorisoituja apuvälineitä, vaan luontoretkemme tehdään kestävän kehityksen periaatteella ja luontoa säästäen ”ihmisvoimin”, kuten jalkaisin tai potkukelkoilla.

Luontoretkellä rauhoittuu! Retket soveltuvat kaiken ikäisille ja kaikenkuntoisille!