Metsätonttujen luontoretki: Tapion arvoitus

Metsätontut Varpu ja Naava ovat saaneet Tapiolta tehtävän: viekää lapset luontoon!  Varpun ja Naavan kanssa luontoretkestä tulee seikkailu, jonka aikana tutustutaan luonnon ihmeisiin, metsän mystisiin olentoihin, kuten keijuihin, maahisiin ja tonttuihin, metsän eläinten elintapoihin ja kasveihin ja ratkotaan samalla tehtävien avulla metsänkuninkaan, Tapion, antamaa arvoitusta! Erilaiset seikkailut ovat sovellettavissa hyvin eri vuodenaikoihin!  Muita seikkailujamme ovat mm. ”Kadonnut Taikamahtikirja”, ”Aarrejahti” ja ”Eenokki-enon kadonnut työkalupakki”. Metsäseikkailumme on suunniteltu siten, että ne ovat siirrettävissä paikkaan kuin paikkaan ja seikkailuihin voidaan aina sisällyttää tarvittaessa kunkin kohteen omaa historiaa, jolloin aluekin tulee tutuksi! Seikkailujen kesto 1-2 tuntia. Huom: osallistujilla oltava oma säänmukainen vaatetus ja jalkineet.

Ryhmäkoko max 30 henkilöä.  Hinta riippuu kohteesta, ja sen asettamista vaatimuksista toteutuksen suhteen, joten pyydä tarjous!  Hinta alkaen 500 € / ryhmä.

Soveltuu parhaiten yli 4 –vuotiaille.

Ammattitaitomme perustuu laajaan kokemukseen lastenkulttuurin tekijöinä, tuottajina ja ohjaajina.  Olemme vuosien saatossa suunnitelleet, käsikirjoittaneet ja toteuttaneet useita lastentapahtumia, seikkailuja ja myös televisioon lastenohjelmia (Kesäveturi, Kesäväkkärä, Iskän kaa ym.).

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!