Lapsille, päiväkodeille ja kouluille

Päiväkouluille ja koulujen alaluokille sopii mm. metsätonttujen Varpu ja Naava ”Satuja ja tarinoita” ohjelma, jossa kerrotaan metsästä ja sen elämästä interaktiivisen laulu- ja leikkituokion aikana.  Varpulla ja Naavalla on mukanaan kitaran ja haitarin lisäksi mm. erilaisia rytmisoittimia musiikkisatuja varten.  Muutakin ohjelmaa löytyy; Ennev vanhaa –ohjelmassa leikitään perinteisiä leikkejä ja tutustutaan entisajan elämään ja perinteisiin, Aika Matka! –ohjelma puolestaan rakennetaan kunkin alueen omien kohteiden pohjalta, joihin matkataan mielikuvituksen, kuvien , laulujen ja leikkien avulla.  Metsätontut voivat tarvittaessa järjestää myös luontoseikkailun lähialueellanne.  Seikkailuihin voidaan aina sisällyttää tarvittaessa kunkin kohteen omaa historiaa, jolloin aluekin tulee tutuksi!

Varpun ja Naavan opastettujen kierrosten  / seikkailujen kesto on n. 1½ tuntia, kohteesta riippuen ja hinta alkaen 500 € / ryhmä.

Varpun ja Naavan vierailuesitysten kesto on n. 45 min-1 tunti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous! Yhden tilatun vierailun hinta alkaen 350 €.

Tee varaus!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!