Kulttuuripalvelut

Kysy ja tilaa meiltä kulttuuri- ja ohjelmapalveluja kunnille, yhteisöille ja yrityksille.  Olemme tuottaneet kuntien yleisen kulttuuritoimen palveluja kokonaisuudessaan esimerkiksi Luumäen kunnalle jo vuodesta 2005 alkaen.  Lisäksi olemme tuottaneet yksittäisiä kulttuuripalveluja Etelä-Karjalaan eri kunnille ja toimijoille.

Teemme tilauksesta myös käsikirjoituksia, kulttuuriselvityksiä, toteutamme hankkeita, sparraamme toimijoita ja käymme luennoimassa kulttuurista ja kulttuurimatkailusta sekä kulttuuriyrittäjyydestä.  Näkemystä ja kokemusta on kertynyt vuosien saatossa oman tuotannon, erilaisten toimintojen kehittämisen ja testauksen sekä laajapohjaisen, eri kuntien ja toimijoiden kanssa tehdyn yhteistyön kautta.  Olemme myös olleet toteuttamassa kulttuuritoiminnan kehittämiseen liittyviä EU-hankkeita.

Teemme mielellämme tarjouksen erilaisista palveluista, ohjelmista, selvityksistä tai muusta toiminnasta. Ota yhteyttä, keskustellaan tarpeistanne.

Tarjoamme ja välitämme myös ohjelmaa eri tilaisuuksiin sekä yrityksille, yhteisöille että kunnille esimerkiksi tapahtumiin ja teemapäiviin tai kohteisiin, kuten palvelutaloihin (yhteislauluja, musiikkia, muuta kulttuuritarjontaa) sekä päiväkodeille ja kouluille. 

Olemme mukana LASTENKULTTUURIKESKUS METKUN tuottaja- ja toimijalistalla!