Kahvila Kaiku ja ulkomuseoalue Ruokolahden Kirkonmäellä

Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, Saimaan rannan tuntumassa, ulkomuseoalueella sijaitsevassa iloisessa ja tunnelmallisessa tuvassa voit nauttia kahvista kaikessa rauhassa maittavien leivonnaisten kera. Ulkomuseoalueen pihapiirissä sekä kirkonmäellä on myös paljon nähtävää ja koettavaa.  Tule vaikka ryhmän kanssa retkelle ja syömään!

Pihapiirissä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten yhteislauluiltoja, leikkipäiviä, teatteriesityksiä, perinnemarkkinoita ym., joten kannattaa seurata aktiivisesti myös Kahvila Kaikun Facebook-sivuja sekä muita tapahtumiamme.

Suosimme paikallisia tuotteita, palveluita ja elintarvikkeita. Käytämme mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja raaka-aineita.  Osan leivonnaisista teemme itse paikan päällä ja osan meille toimittaa yhteistyökumppaninamme toimiva paikallinen pitopalveluyritys, joka huolehtii esimerkiksi yksityistilaisuuksien ruoka- ja kahvitarjoiluista ja on myös  sitoutunut käyttämään lähiraaka-aineita. 

Ulkomuseoalueen pihapiirissä ja kirkonmäen erittäin vaihtelevassa luonnossa voi toteuttaa myös erilaisia yritysten ja yhteisöjen  tyky-päivien teemoja ja ohjelmia, luonto- ja perinneseikkailuja koululaisille ja päiväkodeille ym. 

Kahvila Kaiku on varattavissa ympäri vuoden myös yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin ja pikkujouluihin. Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

AVOINNA:

1.6.-29.8.2021, ti-pe klo 11-18 ja la-su 12-17

Maanantaisin, juhannuksena ja yksityistilaisuuksien aikana suljettu.  Katso ajankohtaiset varaustiedot Facebook-sivultamme!

Katso sijainti kartalla:
Rasilantie 1, Ruokolahti

 

 
Imatran keskusliikenneasemalta on Kahvila Kaikuun / ulkomuseoalueelle matkaa noin 16 kilometriä (tietä nro 6 Joensuun suuntaan, noustaan moottoritien viimeisestä rampista Mikkeli – Puumala –suuntaan, kantatietä 62 (Puumalantie) ajetaan n. 4,5 km, käännytään vasemmalle (Pappilanlahdentie, Ruokolahden kirkonmäki), ajetaan n. 900 metriä, edessä kotiseutumuseo, käännytään Rasilantielle vasemmalle ja sen jälkeen heti oikealle museon paikoitusalueelle).

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 days ago

Kahvila Kaiku

Kohta on kesä täällä! 🙂 Kahvila Kaiku Ruokolahden kirkonmäellä, ulkomuseoalueella, avautuu kesäkauteen 1.6.2021 klo 11.00. Avoinna ollaan ti-pe klo 11-18 ja la-su klo 12-17, maanantaina ja juhannuksena suljettuna. Poikkeuksia aukiolohoihin voi tulla, joten seuraa Kahvilan facebook-sivuja! Ja kerrottakoon, että myö pijetää kahvilaa avoinna poikkeuksellisesti myös perjantaina 28.5. klo 13-17 ja kotiseutumuseokin on avoinna tuolloin. 🙂 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tämä on ihana paikka🥰👍

2 weeks ago

Kahvila Kaiku

... See MoreSee Less

2 weeks ago

Kahvila Kaiku

🙂 Kahtokeepas! Tämä video kuvattiin tässä kahvilalla, ulkomuseoalueen pihapiirissä. 🙂 Meijän, elikkä tässä metsätonttujen Varpun ja Naavan, sekä vieraana olevan Hepokönkään Höppänä -tontun, touhukas päivä saa yllättävän käänteen, kun pöllö Möllö Pöötinen tulla tupsahtaa pihapiiriin. Olipas meillä hauska päivä! 🙂 Ja siis klo 10 aukiaa tämä video! 🙂Tänään on LEIKKIPÄIVÄ!

Leikkipäivänä eli tänään lauantaina 24.4. klo 10 avautuu VIDEO, jossa metsätontut Varpu, Naava ja Hepokönkään Höppänä piristävät Möllö Pöötistä. Saa laulaa ja leikkiä mukana! Linkki videoon: youtu.be/X49rddeB6b8

#Leikkipäivä2021 #leikkiviikko #eloilopilotit #eloailoa #xamk #luovaxamk #labfinland #okmfi #mllkaakkoissuomenpiiri #perhekeskukset #perhejärjestöt #creativekaiku #renne
... See MoreSee Less

:)  Kahtokeepas!  Tämä video kuvattiin tässä kahvilalla, ulkomuseoalueen pihapiirissä. :)  Meijän, elikkä tässä metsätonttujen Varpun ja Naavan, sekä vieraana olevan Hepokönkään Höppänä -tontun, touhukas päivä saa yllättävän käänteen, kun pöllö Möllö Pöötinen tulla tupsahtaa pihapiiriin.  Olipas meillä hauska päivä! :)  Ja siis klo 10 aukiaa tämä video! :)

2 weeks ago

Kahvila Kaiku

Jeeeee!!! Saimaa Geopark sai Unesco Statuksen! Kahvila Kaiku onnittelee! Myöhän toimitaan Geopark-kohteessa, Ruokolahden kirkonmäellä. Tervetulloo meille heti, ku kesä alkaa eli kesäkuun alussa (1.6. klo 11)! 🙂
#saimaageopark #saimaageoparkpartner
... See MoreSee Less

Jeeeee!!!  Saimaa Geopark sai Unesco Statuksen!  Kahvila Kaiku  onnittelee!  Myöhän toimitaan Geopark-kohteessa, Ruokolahden kirkonmäellä.  Tervetulloo meille heti, ku kesä alkaa eli kesäkuun alussa (1.6. klo 11)! :)
#saimaageopark #saimaageoparkpartner

Comment on Facebook

On kyllä mahtava juttu!

Hienoa,siitä se lähtee.