Kahvila Kaiku ja ulkomuseoalue Ruokolahden Kirkonmäellä

Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, Saimaan rannan tuntumassa, ulkomuseoalueella sijaitsevassa iloisessa ja tunnelmallisessa tuvassa voit nauttia kahvista kaikessa rauhassa maittavien leivonnaisten kera. Ulkomuseoalueen pihapiirissä sekä kirkonmäellä on myös paljon nähtävää ja koettavaa.  Tule vaikka ryhmän kanssa retkelle ja syömään!

Pihapiirissä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten yhteislauluiltoja, leikkipäiviä, teatteriesityksiä, perinnemarkkinoita ym., joten kannattaa seurata aktiivisesti myös Kahvila Kaikun Facebook-sivuja sekä muita tapahtumiamme.

Suosimme paikallisia tuotteita, palveluita ja elintarvikkeita. Käytämme mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja raaka-aineita.  Osan leivonnaisista teemme itse paikan päällä ja osan meille toimittaa yhteistyökumppaninamme toimiva paikallinen pitopalveluyritys, joka huolehtii esimerkiksi yksityistilaisuuksien ruoka- ja kahvitarjoiluista ja on myös  sitoutunut käyttämään lähiraaka-aineita. 

Ulkomuseoalueen pihapiirissä ja kirkonmäen erittäin vaihtelevassa luonnossa voi toteuttaa myös erilaisia yritysten ja yhteisöjen  tyky-päivien teemoja ja ohjelmia, luonto- ja perinneseikkailuja koululaisille ja päiväkodeille ym. 

Kahvila Kaiku on varattavissa ympäri vuoden myös yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin ja pikkujouluihin. Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

AVOINNA:

1.6.-29.8.2021, ti-pe klo 11-18 ja la-su 12-17

Maanantaisin, juhannuksena ja yksityistilaisuuksien aikana suljettu.  Katso ajankohtaiset varaustiedot Facebook-sivultamme!

Katso sijainti kartalla:
Rasilantie 1, Ruokolahti

 

 
Imatran keskusliikenneasemalta on Kahvila Kaikuun / ulkomuseoalueelle matkaa noin 16 kilometriä (tietä nro 6 Joensuun suuntaan, noustaan moottoritien viimeisestä rampista Mikkeli – Puumala –suuntaan, kantatietä 62 (Puumalantie) ajetaan n. 4,5 km, käännytään vasemmalle (Pappilanlahdentie, Ruokolahden kirkonmäki), ajetaan n. 900 metriä, edessä kotiseutumuseo, käännytään Rasilantielle vasemmalle ja sen jälkeen heti oikealle museon paikoitusalueelle).

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 days ago

Kahvila Kaiku

Siintääkö tulevan kesän retkeilyt jo mielessä? 🙂
Kun tulet tänne Etelä-Karjalaan, pistäydy ihan ensimmäiseksi meille Kahvila Kaikuun Ruokolahdelle. Myö kerrotaan siulle ihan parhaat vinkit alueen eri kohteista sekä majoitus- ja ruokapaikoista 😉
Kahvilamme paikallisine, kotitekoisine herkkuineen avautuu 1.6.2021 alkaen! Tervetulloo! 🙂
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hienoja kuvia Ruokolahdelta. Omassa pitäjässä on paljon kauniita paikkoja , missä ei ole tullut käytyä , ei tarvis mennä merta edemmäs....

6 days ago

Kahvila Kaiku

"Kamanat kohottukohot..." Oikee hyvvää Kalevalan ja suomalaise kulttuurin päivää kaikille! Kovasti ootellaa, että korona hellittää ja rajoituksii saahaa poistettuu ja päästää näkemää teitä kaikkia ja haastamaa suut makiaks! Sitä enne luetaa vaikka tätä meijä kansalliseeposta eikä unoheta kulttuurii!😊 ... See MoreSee Less

Kamanat kohottukohot... Oikee hyvvää Kalevalan ja suomalaise kulttuurin päivää kaikille! Kovasti ootellaa, että korona hellittää ja rajoituksii saahaa poistettuu ja päästää näkemää teitä kaikkia ja haastamaa suut makiaks! Sitä enne luetaa vaikka tätä meijä kansalliseeposta eikä unoheta kulttuurii!😊

2 weeks ago

Kahvila Kaiku

Hei, muistattehan, että meillä on menossa Kaiku-kampanja myös yksityistilaisuuksia suunnitteleville? 🙂NYT LÄHTI KEHIIN KAIKUKAMPANJA! 🙂 Alensimme vuokraa reippaasti! Nyt voit vuokrata talon yksityistilaisuuttasi varten hintaan 120 € / päivä (sis. alv 24 %)! Kaikukampanjahinta on voimassa 1.2.-30.4.2021. Vuokrahinta sisältää siivouksen ja astiat.

Yhteistyökumppaninamme yksityistilaisuuksien pitopalveluissa toimii maittavat tarjoilut takaava Kulmakahvila / Tmi pitopalvelu Susanna Hänninen.

Kokouksissa tilavuokra on 25 € / tunti (jokaiselta alkavalta tunnilta) sis. alv. Kokousten kahvitarjoiluista huolehtii Kaiku.

Meillä noudatetaan annettuja ohjeita, joten voit järjestää tapahtumasi Kaiku-kahvilassa turvallisesti.

Ota yhteyttä! info(at)creativekaiku.fi tai puh. 050 5901583 tai 050 5901584.
... See MoreSee Less

Hei, muistattehan, että meillä on menossa Kaiku-kampanja myös yksityistilaisuuksia suunnitteleville? :)

4 weeks ago

Kahvila Kaiku

KAIKUKAMPANJA jatkuu! Yritykset ja muut tyhy- tai tykypäivien pitäjät, tämä tarjous on teille. Tarjoamme nyt kevätkaudella tyky-päivän ohjelmineen, ruokailuineen ja tiloineen max 20 henkilön ryhmille alkaen 23 €/ henkilö (+alv.). Ohjelma esim ulkopelejä, koronaturnausta, äänenavausta ja yhteislauluja, neulahuovutusta ym.ym.ym. valintasi mukaan. LISÄTIEDOT JA TARJOUSPYYNNÖT : info@creativekaiku.fi tai puh 050-5901583 tai 050-5901584. Meillä järjestät tyky-päiväsi turvallisesti. Kysy myös etänä virtuaalisesti järjestettävistä yhteislaulutilaisuuksista ryhmällesi tai työporukallesi! 😊 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tulossa ollaan tykyilemään maaliskuussa 👍