Kahvila Kaiku ja ulkomuseoalue Ruokolahden Kirkonmäellä

Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, Saimaan rannan tuntumassa, ulkomuseoalueella sijaitsevassa iloisessa ja tunnelmallisessa tuvassa voit nauttia kahvista kaikessa rauhassa maittavien leivonnaisten kera. Ulkomuseoalueen pihapiirissä sekä kirkonmäellä on myös paljon nähtävää ja koettavaa.  Tule vaikka ryhmän kanssa retkelle ja syömään!

Pihapiirissä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten yhteislauluiltoja, leikkipäiviä, teatteriesityksiä, perinnemarkkinoita ym., joten kannattaa seurata aktiivisesti myös Kahvila Kaikun Facebook-sivuja sekä muita tapahtumiamme.

Suosimme paikallisia tuotteita, palveluita ja elintarvikkeita. Käytämme mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja raaka-aineita.  Osan leivonnaisista teemme itse paikan päällä ja osan meille toimittaa yhteistyökumppaninamme toimiva paikallinen pitopalveluyritys, joka huolehtii esimerkiksi yksityistilaisuuksien ruoka- ja kahvitarjoiluista ja on myös  sitoutunut käyttämään lähiraaka-aineita. 

Ulkomuseoalueen pihapiirissä ja kirkonmäen erittäin vaihtelevassa luonnossa voi toteuttaa myös erilaisia yritysten ja yhteisöjen  tyky-päivien teemoja ja ohjelmia, luonto- ja perinneseikkailuja koululaisille ja päiväkodeille ym. 

Kahvila Kaiku on varattavissa ympäri vuoden myös yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin ja pikkujouluihin. Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

AVOINNA:

1.6.-29.8.2021, ti-pe klo 11-18 ja la-su 12-17

Maanantaisin, juhannuksena ja yksityistilaisuuksien aikana suljettu.  Katso ajankohtaiset varaustiedot Facebook-sivultamme!

Katso sijainti kartalla:
Rasilantie 1, Ruokolahti

 

 
Imatran keskusliikenneasemalta on Kahvila Kaikuun / ulkomuseoalueelle matkaa noin 16 kilometriä (tietä nro 6 Joensuun suuntaan, noustaan moottoritien viimeisestä rampista Mikkeli – Puumala –suuntaan, kantatietä 62 (Puumalantie) ajetaan n. 4,5 km, käännytään vasemmalle (Pappilanlahdentie, Ruokolahden kirkonmäki), ajetaan n. 900 metriä, edessä kotiseutumuseo, käännytään Rasilantielle vasemmalle ja sen jälkeen heti oikealle museon paikoitusalueelle).

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

19 hours ago

Kahvila Kaiku

Ukkonen jyrisee ja valot vilkkuvat. Se oisi taas erinomaisen hyvä hetki kummitusjutuille. 🤔🤔 Tulkaapa, niin kerrotaan pari....😉 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Oiiii, muistatkos Virve silloin… 😨

Pilvi tulossa tänne päin , ukkonen jyrisee kauempana , hyvää kesää 👍

Ok tulen

3 days ago

Kahvila Kaiku

Heinäkuun viimeinen viikko! Kylläpä kesä on männä hujahtanut! Suuren suuri kiitos kaikille meillä tähän mennessä jo vierailleille; ette uskokaan, miten ilahduttavaa ja merkittävää meille on ollut, kun väkeä on käynyt ja mukavia tarinatuokioitakin piisannut, minkä kahvilan pörinältä on ehtinyt. 🙂

Loppukesän lauantait alkavat olla varatut yksityistilaisuuksiin; ainoastaan lauantai 21.8. on enää mahdollisesti vapaana ja kahvila siis silloin ehkä avoinna. Muiden lauantaiden osalta on jo sanottava, että kahvila on siis suljettu. Tässä aukiolotiedot nyt sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat:

Avoinna 27.8.2021 saakka ti-pe klo 11-18
Avoinna la 21.8. klo 12-17, muutoin suljettu lauantaisin yksityistilaisuuksien vuoksi.
Avoinna sunnuntaisin klo 12-17, SULJETTU 15.8. yksityistilaisuuden vuoksi.

Tämän kesän jälkeen kahvilan toiminta muuttaa muotoaan, joten seuratkaapa sivujamme, sekä tätä että @creativekaiku -sivua. Päivitämme tuonnempana, millä tavoin kahvilan toiminta jatkuu! 🙂 Tervetuloa nyt kuitennii vielä ulkomuseoalueelle Kahvila Kaikuun! 🙂
... See MoreSee Less

Heinäkuun viimeinen viikko!  Kylläpä kesä on männä hujahtanut! Suuren suuri kiitos kaikille meillä tähän mennessä jo vierailleille; ette uskokaan, miten ilahduttavaa ja merkittävää meille on ollut, kun väkeä on käynyt ja mukavia tarinatuokioitakin piisannut, minkä kahvilan pörinältä on ehtinyt. :)

Loppukesän lauantait alkavat olla varatut yksityistilaisuuksiin; ainoastaan lauantai 21.8. on enää mahdollisesti vapaana ja kahvila siis silloin ehkä avoinna.  Muiden lauantaiden osalta on jo sanottava, että kahvila on siis suljettu.  Tässä aukiolotiedot nyt sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat:

Avoinna 27.8.2021 saakka ti-pe klo 11-18
Avoinna la 21.8. klo 12-17, muutoin suljettu lauantaisin yksityistilaisuuksien vuoksi.
Avoinna sunnuntaisin klo 12-17, SULJETTU 15.8. yksityistilaisuuden vuoksi.

Tämän kesän jälkeen kahvilan toiminta muuttaa muotoaan, joten seuratkaapa sivujamme, sekä tätä että @creativekaiku -sivua.  Päivitämme tuonnempana, millä tavoin kahvilan toiminta jatkuu! :)  Tervetuloa nyt kuitennii vielä ulkomuseoalueelle Kahvila Kaikuun! :)

1 week ago

Kahvila Kaiku

Tällä viikolla kahvila on avoinna ti-pe klo 11-18. Lauantaina 24.7. kahvila on suljettu yksityistilaisuuden vuoksi, mutta sunnuntaina taasen ovet ovat avoinna 12-17. Tervetulloo kahville ja paakkelsille. 😊 ... See MoreSee Less

Tällä viikolla kahvila on avoinna ti-pe klo 11-18. Lauantaina 24.7.  kahvila on suljettu yksityistilaisuuden vuoksi, mutta sunnuntaina taasen ovet ovat avoinna 12-17.  Tervetulloo kahville ja paakkelsille. 😊

2 weeks ago

Kahvila Kaiku

Muistattehan, että meillä on kahvila huomenna perjantaina ja ylihuomenna lauantaina suljettu yksityistilaisuuksien vuoksi? Tänään torstaina kahvila on avoinna klo 18 saakka ja sitten taas sunnuntaina klo 12-17. Tervetulloo tännää tai vaikka sitte pyhänä! 😊 ... See MoreSee Less

Muistattehan, että meillä on kahvila huomenna perjantaina ja ylihuomenna lauantaina suljettu yksityistilaisuuksien vuoksi? Tänään torstaina kahvila on avoinna klo 18 saakka ja sitten taas sunnuntaina klo 12-17.  Tervetulloo tännää tai vaikka sitte pyhänä! 😊

Comment on Facebook

Joo aika hiljaselta täällä näyttää 🙊