Toteutamme tapahtumasi alusta loppuun kokemuksella ja sydämellä

Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi vaikka koko toiveittesi mukaisen tapahtuman alusta loppuun, olipa kyseessä sitten suuri tai pieni tilaisuus! Tapahtumajärjestämisen ammattilaisina meillä on laaja yhteistyöverkosto ja pitkä kokemus tapahtumien tuottamisesta ja toteuttamisesta;  saat meiltä yhdellä puhelinsoitolla tarvittaessa vaikka koko kattauksen ”avaimet käteen” -periaatteella: haluamasi ohjelman ja tilat, lupahakemusten täytön, järjestyksenvalvojat, cateringin ja vaikkapa äänentoiston.

Kaikki toteutetaan asiakaslähtöisesti, luotettavasti, laadukkaasti ja täydellä sydämellä! Helppoa, eikö? Voimme toteuttaa myös vain jonkin tarvitsemasi osa-alueen tapahtumaasi, esimerkiksi osan ohjelmasta, esiintyjiä tilaisuuteesi tai vaikkapa järjestyksenvalvonnan.

Olemme järjestäneet ja olleet mukana järjestämässä erilaisia isoja tapahtumia, kuten Äijänkärräyksen MM-kilpailuja, Harmonikkaorkestereiden SM-kisat, Metkuillaan konsertteja ja Lappeenrannan Sataman valot. Järjestämme omina tapahtumina vuosittain muun muassa konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, messuja, elonkorjuutapahtumia, joulumarkkinoita, lasten seikkailupäiviä, iltamia ja yhteislauluiltoja.”