Erityistä ohjelmaa ryhmille

Haluaisitko oppia leipomaan piirakoita?  Tai muita perinneherkkuja paikallisten emäntien opastuksella?  Valmistamme yhdessä perinteisiä riisi- ja/tai ohrapiirakoita tuvan uunissa tai vaikkapa pullaa tai joulupiparkakkuja.  Leivonnan jälkeen totta kai maistellaan lämpimäisiä! Tai  haluaisitko vaikka kokea perinteisen savusaunan pehmeän lämmön?

Hinta alkaen 500 € / ryhmä (20 henkilöä tai alle), sis. tarvikkeet ja opastuksen sekä maistiaiset.  Pyydä tarjous, sillä hinta riippuu paljon leivottavista tuotteista!

Ulkomuseoalueen savusaunan löyly on pehmeää!  Jos haluat löytää suomalaisen sisun syntysijan, on sinun ehdottomasti tutustuttava savusaunaan, sellaiseen, jossa esi-isämme tapasivat kylpeä.  Tällaisen saunan lämmittäminen vie kaikkineen 6-8 tuntia. Tunnelmalliseen savusaunaamme mahtuu kerralla 6-7 henkilöä ja koko ryhmän maksimikoko on 20 henkilöä.  Saunapaikka on siitäkin erikoinen, että pesutilat sijaitsevat ulkona taivasalla, joten kokemus on siis varsin eksoottinen kaikkineen!  Saunan hinta on 300 € / ryhmä.  Lisämaksusta pihalle tuodaan lämpimällä vedellä täytetty palju.  Samoin lisämaksusta järjestyy saunan päälle maittava illallinen perinteisin herkuin.  Pyydä paljusta ja / tai illallisesta erillinen tarjous.  Esimerkkejä ruuista voit katsastaa myös Kahvila Kaikun sivulta.

Ryhmien koko max 20 henk.

Ohjelmien kesto: 2-3 tuntia. (saunominen ja illallinen voi olla kestoltaan 5 tuntia)

 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tee varaus!

Jätä soittopyyntö tai laita sähköpostia, otamme yhteyttä heti kun mahdollista!