Experience the unforgettable and true Finnish nature with us. Hear the stories about history and mythology. Or come and visit traditional events and meet local people. Or experience the atmosphere of an old farmhouse in our open-air museum area and have a cup of refreshing coffee! Please, take a look of our services and contact us!

 

Kyllähän se on niin, että jos haluaa päästä joulutunnelmiin, on parasta tulla Ruokolahden ulkomuseoalueen joulumarkkinoille 🙂 Sataa tai on poutaa, illan hämärtyessä ulkotulet luovat omaa tunnelmaansa, myyjillä on erinomaisia lähituotteita tarjolla ja lämmikkeeksi voi nauttia puuroa, glögiä tai vaikka kahvia. Hirsisen tuvan tunnelmassa on hyvä istahtaa ja unohtaa hetkeksi kiireet. Tuleha mukkaan!

Tässä vielä listaa myyjistä:
Tarkkolan seudun kylät ry; leivonnaisia, sukkia, lapasia, puutuotteita, joulukortteja ja -koristeita
Päivi Maaranen (Päivi-Angervo); luonnonvaratuotteita, yrttisokereita, juomia ym.
Seppälän lammastila; lammastuotteita, taljoja, makkaraa, säilykkeitä
Kielomäen tila; hunajaa, mehiläisvahatuotteita
Kuuselan puutarha; omenoita ym.
Outi Räikkönen; käsitöitä
Eveliina Veikkanen; itsetehtyjä kynttilöitä, jouluisia asetelmia, piparkakkutaloja
Ruokolahden sosiaallidemokraatit; toiminnan esittelyä
Jaana Kyllönen; Tupperware-tuotteita
Väinölän luomutila; luonnonmateriaaleista itse valmistettuja käsitöitä, kuten amppeleita, sydämiä, kransseja ym. koriste- ja käyttöesineitä
Ruokolahti-seura ry; riihitettyjä ruisjauhoja, kirjoja ym.
Airi Tella; sukkia ym.
Elina ja Risto Ronkonen; ternimaitoa
Hänninen; juureksia, perunoita ym.
Oili Pehkonen; leivonnaisia
Leena Halonen; sieniä, säilykkeitä ym.
Kalakutvonen ja Ritva Jantunen; kalasäilykkeitä, neuleita, hilloja ym.
Seppänä pajassa Kai Perttula; puukkoja
... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment

Aloitamme jouluajan "rytinällä"; perjantaina 22.11. klo 15-19 Joulumarkkinat Ruokolahden ulkomuseoalueella ja lauantaina 23.11. klo 14 Christmas Jazz -konsertti Luumäellä seuratalo Joukolassa. 🙂 Molempiin tapahtumiin vapaa pääsy 🙂 Ja tänään ekat pikkujoulut Kahvila Kaikussa 🙂JOULUMARKKINOIHIN ENÄÄ PUOLITOISTA VIIKKOA! 🙂 Vielä mahtuu joukkoon muutama myyjä. Joulumarkkinoilta saat mm. Hännisen perunoita ja juureksia, Kuuselan tilan omenoita, Väinölän luomutilan kransseja, amppeleita ja koriste-esineitä, Tarkkolan seudun kyläyhdistyksen leivonnaisia, sukkia, lapasia, puutuotteita, joulukortteja ym., Päivi-Angervon luontotuotteita, Seppälän lammastilan lammastuotteita, Kielomäen tilan hunajaa ja mehiläisvahatuotteita, Eveliina Veikkasen piparkakkutaloja ja kynttilöitä, Jaana Kyllösen Tupperware-tuotteita, Ruokolahti-seuran riihitettyjä ruisjauhoja ja muita tuotteita ja lisäksi myynnissä on mm. ternimaitoa, käsitöitä....... Joulupuuroa on myynnissä (rajoitettu määrä). Joulukahvilasta saa glögiä, kahvia, teetä ja joululeivonnaisia. Joulupukki on tavattavissa klo 17-18, joulumuori taasen on paikalla koko tapahtuman ajan ja hänellekin voi lahjatoiveita ja muita viestejä kertoa! Seppä on pajassaan takomassa. Ja klo 18 on vielä tulishow. OLET ERITTÄIN TERVETULLUT JOULUTUNNELMAAN! 🙂 ... See MoreSee Less

Aloitamme jouluajan rytinällä; perjantaina 22.11. klo 15-19 Joulumarkkinat Ruokolahden ulkomuseoalueella ja lauantaina 23.11. klo 14 Christmas Jazz -konsertti Luumäellä seuratalo Joukolassa. :)  Molempiin tapahtumiin vapaa pääsy :)  Ja tänään ekat pikkujoulut Kahvila Kaikussa :)

Vajaan kuukauden päästä on Luumäellä luvassa jouluista jazzia! Tervetuloa ilmaiseen konserttiin. Puffettiin kannattaa varata pullakahveihin pari euroa 🙂 Tässä hiukka esimakua konsertin mahdollisesta annista:
www.youtube.com/watch?v=P-avMnEjovE
... See MoreSee Less

Vajaan kuukauden päästä on Luumäellä luvassa jouluista jazzia!  Tervetuloa ilmaiseen konserttiin.  Puffettiin kannattaa varata pullakahveihin pari euroa :)  Tässä hiukka esimakua konsertin mahdollisesta annista:
https://www.youtube.com/watch?v=P-avMnEjovE

Comment on Facebook

Kaikki porukalla Nyt 👍